ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

“Πριν το FITin30′, είχα 6 επιπλέον κιλά, τα οποία πήρα λόγω κακής διατροφής και καθιστικής ζωής. Αυτό με ενοχλούσε, ομολογώ, και με έκανε να νιώθω άβολα. Προσπάθησα να τα χάσω, εφαρμόζοντας μεθόδους που είχαν “λειτουργήσει” για μένα στο παρελθόν, αλλά μου έλειπε το κίνητρο, οπότε τα παράταγα… ξανά και ξανά!

Πριν γραφτώ για το πρόγραμμα, ήμουν σκεπτική σχετικά με το αν θα μπορέσω να τηρήσω το πρόγραμμα των προπονήσεων, αλλά κι αν θα μπορέσω να περιορίσω το φαγητό μου, τόσο σε είδος όσο και σε ποσότητα. Καθιέρωσα την πρωινή γυμναστική, ήξερα από παλιότερα ότι αυτό λειτουργεί, και με προσπάθεια συμμορφώθηκα και στο πρόγραμμα διατροφής.

Μετά από 12 εβδομάδες, κατάφερα να χάσω 6 κιλά (10% του αρχικού βάρους), 25 εκατοστά από την κοιλιά (!!!) και 15 εκ. από τους γοφούς!!! Επιπλέον κατάφερα να ελέγξω την ποσότητα και την ποιότητα της τροφής που λαμβάνω κι έμαθα μυστικά για το πως οι τροφές επηρεάζουν το βάρος του σώματος και την ψυχολογία μας. Είμαι χαρούμενη με τη νέα μου εμφάνιση και άνετη μέσα στα ρούχα μου. Τέλος, νιώθω περισσότερη αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, προκειμένου να αντιμετωπίζω διάφορες δυσκολίες που προκύπτουν καθημερινά…

Η ζωή μου σήμερα, δεν έχει τυπικά αλλάξει. Άλλαξα όμως εγώ... διεκδικώ ότι μου αξίζει, κι η διεκδίκηση είναι το πρώτο βήμα για την επίτευξη του στόχου! Μέρα με τη μέρα, βήμα-βήμα, έρχομαι πιο κοντά σε αλλαγές ουσιαστικές… Έχω πίστη στο εαυτό μου ότι μπορώ τα πάντα να καταφέρω, αρκεί να το θέλω. Α! Γράφτηκα σε online σεμινάρια, καθώς είμαι κι εγώ, όπως κι ο Πάρης, fun της δια βίου μάθησης εδώ και πολλά χρόνια. Γενικά πιστεύω ότι όλη η δύναμη κρύβεται μέσα μας. Απλά πολλές φορές, παρασυρόμαστε από την ρουτίνα, από πρόσωπα και καταστάσεις και το ξεχνάμε. Χρειάζεται κάτι, κάποιος να σε ταρακουνήσει… να στο ξαναθυμίσει… να σε παροτρύνει να κοιτάξεις μέσα σου. Για μένα έτσι λειτούργησε το FITin30’… και ευχαριστώ τον Πάρη που είχε αυτήν την έμπνευση.”

-Βασιλική Κ, Δημόσιος Υπάλληλος, Λέσβος

 

 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FITIN30′ ΕΔΩ

Like-Comment-Share

%d bloggers like this: