ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

“Η φράση που χαρακτηρίζει την ζωή μου πριν το Fitin30’ είναι «Πόλεμος με την ζυγαριά μου».  Ουσιαστικά κάθε μέρα αγωνιζόμουν να διατηρήσω μία υγιεινή διατροφή και τελικά κατέληγα ή να μην τρώω ή να τρώω ότι σαβούρα υπήρχε.  Είχα αρχίσει γυμναστήριο πάνω από 6 μήνες, αλλά δεν ήμουν καθόλου συνεπής (πήγαινα μια – δύο φορές και έκανα μόνο διάδρομο), μιας και ποτέ μου δεν γυμναζόμουν στο παρελθόν και η διαδικασία και μόνο να βρεθώ στον χώρο του γυμναστρίου μου ήταν βαρετή.  Γενικά ήμουν διαρκώς σε μια δίαιτα, αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία ποτέ.

Πριν γραφτώ στο FITin30′, φοβόμουν μην είναι όπως όλες οι προηγούμενες προσπάθειές μου – μια ακόμα προσπάθεια χωρίς αποτέλεσμα και ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω τελείως.

Μέσα σε 12 εβδομάδες, έχασα συνολικά 8 κιλά (αρχικό βάρος 87 και τελικό 78,8), 12 πόντους από την κοιλιά (αρχικό 100 cm, τελικό 88 cm) κι 6 από τους γοφούς (αρχικό 114 cm, τελικό 108 cm).

Το κυριότερο είναι ότι δεν σταμάτησα την προσπάθεια ακόμα και μετά από εβδομάδες που δεν έχανα το αναμενόμενο ή και που έπαιρνα βάρος.

Σήμερα, έχω πια κατανοήσει πλήρως ότι τίποτα δεν γίνεται χωρίς προσπάθεια και ότι για κάποιους η απώλεια βάρους και πόντων είναι πιο δύσκολη σε σχέση με άλλους.  Στην δική μου περίπτωση χρειάζομαι αρκετό χρόνο για να το πετύχω, αλλά πλέον δεν με πειράζει καθόλου.  Το πρόγραμμα με έχει βοηθήσει στο να βάλω μία τάξη στο τρόπο που τρώω και να διατηρώ την υπομονή μου, ακόμα και αν υπάρχουν στιγμές αδυναμίας.  Κάνοντας μια τέτοια αρχή μπόρεσα να επεκτείνω την ίδια διάθεση και ζωντάνια σε όλους τους τομείς της ζωής μου.

Πλέον έχω αρχίσει και γυμνάζομαι, με έναν τρόπο που δεν μου είναι ανυπόφορος.  Κατά την διάρκεια των 12 εβδομάδων το να μην κάνω την γυμναστική με γέμιζε και ενοχές!

Και για να μην ψεύδομαι, πραγματικά είναι υπέροχο να σχολιάζουν με θετικό τρόπο όλοι οι άλλοι την θεαματική αλλαγή της εξωτερικής μου εμφάνισης… Με γεμίζει με περισσότερη αυτοπεποίηθηση και οπλίζομαι με πείσμα και θέληση για την συνέχεια!!!!

Πάρη Ανδρέου you are the best! Ενώ έχω ξανακάνει δίαιτες και κάθε είδους γυμναστική, το δικό σου σύστημα έπιασε την ψυχοσύνθεσή μου και μου ταίριαξε γάντι!”

-Τίνα Β, Τραπεζικός, Αθήνα

 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FITIN30′ ΕΔΩ

Like-Comment-Share

 

%d bloggers like this: