About Us | Σχετικά με μας

Paris AndreouΓεια σου!

Λέγομαι Πάρης Ανδρέου κι είμαι Ειδικός πάνω στη βελτίωση της Υγείας, της Φυσικής Κατάστασης και στην Απώλεια Λίπους.

Σαν πιστοποιημένος γυμναστής, σύμβουλος διατροφής και life coach, βοηθάω τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο να έρθουν γρήγορα και μόνιμα στο ιδανικό τους βάρος και να αποκτήσουν κορυφαία σωματική και φυσική κατάσταση, ακόμα κι αν έχουν “αργό” μεταβολισμό!

Τι Πιστεύω:

Ό,τι κι αν κάνω, πιστεύω η ζωή μας αποκτά ΝΟΗΜΑ όταν κυνηγάμε τα όνειρά μας. Αλλά αυτό πολλές φορές δεν είναι εύκολο’ χρειάζεται να είσαι υγιής, δυνατός κι ενεργητικός, προκειμένου να μπορείς να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις στο δρόμο σου και να έχεις κουράγιο για να μην τα παρατάς.

Με αυτό το σκεπτικό, πιστεύω ότι ένας υγιεινός τρόπος ζωής που περιλαμβάνει αποχή από το κάπνισμα, σωστή άσκηση και διατροφή είναι απαραίτητος για μια ζωή με δύναμη, ποιότητα κι ευτυχία.

Επιπλέον, πιστεύω ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο ανάμεσα σε μας και τους στόχους μας, όποιοι κι αν είναι αυτοί, είναι το ίδιο μας το μυαλό, ο ίδιος μας τρόπος σκέψης. Έτσι, στα πλαίσια ενός υγιεινού τρόπου ζωής, πιστεύω ότι πρέπει να…

  • έχουμε γύρω μας ανθρώπους με θετική ενέργεια που μας υποστηρίζουν,
  • να αγαπάμε τη συνεχή μελέτη και εκπαίδευση,
  • να διατηρούμε μια στάση ευγνωμοσύνης απέναντι στην τόσο πλούσια ζωή μας και
  • να αγαπάμε και να σεβόμαστε πάνω από όλα τον εαυτό μας, βάζοντας τη φροντίδα του πρώτη στη ζωη μας.

Μόνο έτσι πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε τη δύναμη όχι μόνο να πετύχουμε αυτό που ονειρευόμαστε αλλά και να μπορούμε να δώσουμε ό,τι χρειάζεται και στους ανθρώπους γύρω μας. Δε μπορείς να σερβίρεις νερό από μια άδεια κανάτα, έτσι δεν είναι;

Τι Κάνω:

Κάνω αυτό που πιστεύω, διδάσκοντας μόνο την ουσία πάνω στη βελτίωση της υγείας, της φυσικής κατάστασης και στην απώλεια λίπους. Το κάνω αυτό κόβοντας τα περιττά, σβήνοντας τις δικαιολογίες των ανθρώπων, καθοδηγώντας τους σωστά και κρατώντας τους υπόλογους στην υπόσχεση που έχουν δώσει στον εαυτό τους, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους.

Απλά τυχαίνει να φτιάχνω κάποια από τα πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά online προγράμματα υγείας, φυσικής κατάστασης κι απώλειας λίπους που υπάρχουν, όπως μπορείς να δεις παρακάτω.


Online Coaching Πρόγραμμα Απώλειας Λίπους και Φυσικής Κατάστασης 12 Εβδομάδων FITin30′:

Για τις κανονικές και υπέρβαρες γυναίκες αλλά κι άντρες (με ΔΜΣ έως και 34 το μέγιστο, 18-60 ετών), που θέλουν να κάψουν το περιττό τους λίπος και να βελτιώσουν τη σωματική και φυσική τους κατάσταση, το FITin30′ είναι το ΠΡΩΤΟ (ίδρυση Μάρτιος 2015) Πρότυπο Ελληνικό Online Coaching Πρόγραμμα Άσκησης και Διατροφής, που τις βοηθάει να χάσουν μέχρι 12 κιλά λίπους και να αποκτήσουν ένα σφικτό, άπαχο και fit σώμα μέσα σε 12 εβδομάδες.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά πολύπλοκα και χρονοβόρα προγράμματα γυμναστικής, το FITin30′ συμπεριλαμβάνει σύντομη, αποδοτική κι αποτελεσματική γυμναστική στο σπίτι με online βίντεο, με μόνο εξοπλισμό το βάρος του σώματος κι ένα λάστιχο. Οι προπονήσεις του FITin30′ μπορούν να γίνουν οπουδήποτε, πανεύκολα και είναι κατάλληλες για όλα τα επίπεδα ασκουμένων. Χαρακτηριστικό των προπονήσεων του FITin30′ είναι το κατοχυρωμένο CombiFit™: ο αρμονικός συνδυασμός πάνω από 10 διαφορετικών προγραμμάτων γυμναστικής σε 1 πρόγραμμα (προπόνηση κυκλική, διαλειμματική, αντοχής, ενδυνάμωσης, ευλυγισίας, κινητικότητας, κορμού, πολεμικών τεχνών, νευροκινητικότητας, ισορροπίας) προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων που μπορούν να γίνουν από τον καθένα, με την κατάλληλη καθοδήγηση.

Με το FITin30′, μονο με 30 λεπτά, 3 φορές την εβδομάδα, στην άνεση του προσωπικού σου χώρου, την ώρα που εσύ μπορείς, μπορείς να έχεις ένα αποτέλεσμα και στους 5 παράγοντες της φυσικής σου κατάστασης (καρδιο-αναπνευστική αντοχή, μυική δύναμη, ευλυγισία, νευρομυική συναρμογή, μεταβολισμός λιποδιάλυσης), ισάξιο με περίπου 1μισης ώρας καθημερινή συμβατική προπόνηση στο γυμναστήριο (διάδρομος, όργανα κλπ.).

Επίσης, το FITin30′ συμπεριλαμβάνει κορυφαίου επιπέδου διατροφικό πρόγραμμα για απώλεια λίπους, σχεδιασμένο να επιταχύνει το μεταβολισμό της λιποδιάλυσης, να αυξήσει την ενέργεια και να εξισορροπήσει φυσικά τις ορμόνες, χωρίς να είναι ακριβό, χρονοβόρο ή δύσκολο στην ετοιμασία του.

Οι συμμετέχοντες γίνονται μια online ομάδα και έτσι μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους και να λαμβάνουν συνεχή υποστήριξη κι παρακίνηση μέσα στο Πριβέ Facebook Group μας.

Το FITin30’ τρέχει 4 φορές κάθε χρόνο για 12 εβδομάδες, με συμμετοχές από Έλληνες σε όλο τον κόσμο, με συγκεκριμένη ημ/νία έναρξης και λήξης.

Για να μάθεις εγκαίρως όλες τις λεπτομέρειες για το επόμενο FITin30’, θα πρέπει να είσαι στη λίστα ηλεκτρονικής μου αλληλογραφίας. Αν δεν είσαι, απλά κάνε κλικ κι άσε το email σου ΕΔΩ. Θα πάρεις επίσης δώρο χρήσιμα βίντεο και άρθρα για την ευεξία, τη φυσική κατάσταση και την απώλεια λίπους.

Μπορείς να δεις κάποιες από τις ιστορίες επιτυχίας του FITin30′ ΕΔΩ.

Έναρξη FITin30′: Τέλη Φεβρουαρίου, Μαΐου, Αυγούστου και Νοεμβρίου κάθε έτους

 

Online Coaching Πρόγραμμα Απώλειας Βάρους 12 Εβδομάδων UNCOVER:

Για τις υπέρβαρες και παχύσαρκες γυναίκες αλλά κι άντρες (από ΔΜΣ 26 και πάνω, 18 ετών κι άνω) που θέλουν να χάσουν το περιττό τους βάρος,  το UNCOVER είναι το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Online Coaching Πρόγραμμα Διατροφής, που τις βοηθάει να χάσουν μέχρι 18 κιλά βάρους και να μάθουν ό,τι χρειάζεται για να πετύχουν και να διατηρήσουν εντέλει το ιδανικό τους βάρος, μέσα σε 12 εβδομάδες.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προγράμματα δίαιτας και διατροφής με συγκεκριμένα γεύματα που είναι ακριβά, χρονοβόρα και δύσκολα στην ετοιμασία τους (και πάλι με αμφίβολα αποτελέσματα), το UNCOVER έχει διαφορετικές επιλογές για γεύματα και σνακ που είναι γευστικά, οικονομικά, εύκολα και γρήγορα να φτιαχτούν.

Το διατροφικό πρόγραμμα απώλειας λίπους του UNCOVER έχει το κατοχυρωμένο χαρακτηριστικό CombiDiet™: ο συνδυασμός των καλύτερων τεχνικών των 5 πιο αποτελεσματικών προγραμμάτων διατροφής για απώλεια βάρους και λίπους σε 1 πρόγραμμα (Δίαιτα Ντουκάν, Άτκινς, Ζώνης, South Beach, Κυκλική Υδατανθράκων). Με αυτό τον τρόπο, μπορεί να πάρει επιτέλους ώθηση ο μεταβολισμός, να εξισορροπήσουν οι ορμόνες και να αρχίσει το σώμα να καίει το δικό του λίπος για ενέργεια, ΧΩΡΙΣ τα κοινά προβλήματα κι εμπόδια αυτών των διαιτών όπως δυσκοιλιότητα, επιβάρυνση οργανισμού, ατονία κι αδιαθεσία.

Οι συμμετέχοντες γίνονται μια online ομάδα και μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους και να λαβαίνουν υποστήριξη και παρακίνηση μέσα στο ιδιωτικό online group μας.

Το UNCOVER τρέχει 4 φορές κάθε χρόνο για 12 εβδομάδες, με συμμετοχές από Έλληνες σε όλο τον κόσμο, με συγκεκριμένη ημ/νία έναρξης και λήξης.

Για να μάθεις εγκαίρως όλες τις λεπτομέρειες για το επόμενο UNCOVER, θα πρέπει να είσαι στη λίστα ηλεκτρονικής μου αλληλογραφίας. Αν δεν είσαι, απλά κάνε κλικ κι άσε το email σου ΕΔΩ. Θα πάρεις επίσης δώρο χρήσιμα βίντεο και άρθρα για την ευεξία, τη φυσική κατάσταση και την απώλεια λίπους.

Μπορείς να δεις κάποιες από τις ιστορίες επιτυχίας του UNCOVER ΕΔΩ.

Έναρξη UNCOVER: Αρχές Ιανουαρίου, Απριλίου, Ιουλίου, Οκτωβρίου κάθε έτους

 

Σύντομο Βιογραφικό Εμπειρίας

Ξεκινώντας σαν Γυμναστής το 2000 που τελείωσα την πρώτη σχολή μου, έχω περάσει απο όλους τους πιθανούς ρόλους του χώρου: Γυμναστής στο Weight Training, Aerobic, Step, Tae-Bo, Spinning, Yoga, Pilates, Personal & Group Training, Fitness Counseling, Studio Management κι η λίστα συνεχίζεται…

Από την εποχή της θρυλικής Ελληνικής αλυσίδας γυμναστηρίων “UNIVERSAL STUDIOS” (τα θυμασαι;) και μετά, δούλεψα με διάφορους ρόλους σε μερικά απο τα καλύτερα γυμναστήρια της Αθήνας, συμπεριλαμβανομένων των UNIVERSAL STUDIOS Ρέντη και Πειραιά, HOLMES PLACE Αμαρουσίου και του τότε δημοφιλούς Yoga Studio Asana Petroulaki Γλυφάδας. Το 2005-08 ήμουν ο πρώτος Έλληνας Γυμναστής που επιλέχθηκε κι εκπαιδεύτηκε να εργαστεί κάτω απο συμβόλαιο σαν Σύμβουλος Υγείας, Φυσικής Κατάστασης κι Απώλειας Βάρους σε μερικά απο τα μεγαλύτερα διεθνή κρουαζιερόπλοια της εποχής, όπως το Carnival Victory, το Celebrity Mercury και το P&O Arcadia, κάτι που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστώ με κορυφαίους διεθνείς επαγγελματίες της υγείας, να δουλέψω με χιλιάδες πελάτες όλων των ειδών και να δω μερικά απο τα πιό όμορφα μέρη του κόσμου μας.

Το 2008, ίδρυσα το True Pilates Studio στην Άνω Γλυφάδα, το οποίο το περιοδικό Madame Figaro 11/2010 έβαλε ανάμεσα στα 6 κορυφαία Pilates Studios της Αθήνας. Το 2011 μετακομίσαμε σε νέο, καλύτερο χώρο στο Ελληνικό, στην περιοχή του Praktiker. Στo περιοδικό Shape 10/2011, εμφανίστηκα σαν ένας απο τους 4 κορυφαίους Γυμναστές στην Ελλάδα, ανάμεσα στην Ελένη Πετρουλάκη, τον Λευτέρη Καβούκη και τη Θεώνη Μαρτζακλή, και το τότε πρόγραμμά μου, True Pilates X-Press, ένα απο τα πιο hot fitness trends της Αθήνας.

Το 2013, στο απώγειο της οικονομικής κρίσης, μετά από δυό πολύ δύσκολα χρόνια, αναγκάστηκα να κλείσω το True Pilates, παρά την αρχική του επιτυχία. Αμέσως μετά, έφερα τα Outdoor Fitness Bootcamps στην Ελλάδα, με την οργάνωση και το αποτέλεσμα που έπρεπε να έχουν, με τις εμπορικές ονομασίες “True Bootcamp”, “Burn Fat Fast Outdoors” και “The Biggest Loser”, στο ΟΑΚΑ Αμαρουσίου.

Το 2015, μετέφερα όλη μου τη γνώση online, φτιάχνοντας ίσως το πιο γρήγορο, αποδοτικό κι αποτελεσματικό πρόγραμμα απώλειας λίπους και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης που υπάρχει, το FITin30′, το νέο μου Online Πρόγραμμα Μεταμόρφωσης 12 Εβδομάδων.

Απο το 2000 μέχρι και σήμερα, έχω βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους, απο άτομα με ειδικές ανάγκες μέχρι αθλητές, από εργάτες μέχρι γαλαζοαίματους, από εφήβους μέχρι υπερήλικες, απο την Ελλάδα μέχρι την Αλάσκα, να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, να χάσουν βάρος και να έχουν μια πιο υγιή και θετική ζωή.

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για μένα και τη δουλειά μου τόσα χρόνια δεν είναι οικονομική’ είναι η χαρά των ανθρώπων που βοηθάω όταν πετυχαίνουν τους στόχους τους για το σώμα, την υγεία και τη ζωή τους γενικότερα. Θα χαρώ πολύ στο μέλλον να είσαι κι εσύ ένας από αυτούς.

 

Σύντομο Βιογραφικό Εκπαίδευσης

Απο το 2000 ως και σήμερα, έχω διαβάσει δεκάδες βιβλία κι έχω παρακολουθήσει δεκάδες συνέδρια και σεμινάρια πάνω στην υγεία, στη διατροφή, στην άσκηση, στο marketing και στην αυτο-ανάπτυξη.

Ενδεικτικά, αναφέρω εδώ κάποια εκπαιδευτικά σημεία της καριέρας μου σχετικά με την υγεία και τη φυσική κατάσταση:

2000 – Greek Aerobics and Fitness Training School, Αθήνα – Advanced Group Exercise and Personal Fitness Trainer Certification

2003 – The Pilates Coach, Pilates Matwork Instructor, Αθήνα – Levels 1,2,3 Certifications

2004 – Holmes Place Health Clubs, Μαρούσι – Personal Fitness Trainer Certification

2005 – Steiner Training Academy, London, UK – Fitness, Diet and Weight Loss Consultant Training

2006 – Greek Aerobics and Fitness Training School, Αθήνα – Yoga Trainer Certification

2006 – Thai Massage School of Chiang Mai, Thailand – Professional Thai Massage Therapist Certification

2011 – North Glasgow College – Nutrition and Exercise Science Certification

2012 – Ελληνική Εταιρία Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής, Αθήνα – Σύμβουλος Ορθομοριακής Διατροφής Πιστοποίηση

2016 – Ecan India International School of Acupuncture, Goa, India – Natural Acupuncture Therapist Diploma

2018 – Spencer Institute – Life Strategies Coach Certification

2022 – European Institute of Nutritional Medicine – Metabolic Academy – Nutritional Medicine Course

 

Αποποίηση Ευθύνης

Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

Πολιτικές Ιστοσελίδας