ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
“Πριν ξεκινήσω το Online Πρόγραμμα Μεταμόρφωσης 12 Εβδομάδων FITin30′ μπορώ να πω πως ένιωθα καπως δυσαρεστημένη με τον εαυτό μου γιατί δεν μου άρεσε το σώμα μου κι αυτό είχε αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Είμαι ένας άνθρωπος που είχε συνηθίσει να αθλείται από μωρό παιδί και να έχει ένα σώμα γυμνασμένο και σχετικά αδύνατο (λέω σχετικά γιατι πάντα είχα 5 κιλά παραπάνω τα οποία έχανα, έπαιρνα κλπ κλπ). Ετρωγα ακατάστατα και αψυχολόγητα και πολλές φορές χωρίς να πεινάω. Νιώθω ότι προσπαθούσα να καλύψω την στεναχώρια μου τρώγοντας γιατί πέρασα κάποιες δύσκολες προσωπικές στιγμές.
Μέσα σε τρεις μήνες λοιπόν πήρα 15 κιλά γιατί δεν μπορούσα να φάω και έμενα νηστική όλη μέρα και ξαφνικα με έπιανε πεινα το βράδυ και έτρωγα μόνο junk food και γλυκά σε μεγάλες ποσότητες και αργα την νύχτα. Εννοείται πως δεν γυμναζόμουν γιατί δεν είχα όρεξη. Αργότερα πάλι πείσμωσα και μπήκα σε πρόγραμμα για να χάσω τα κιλά που είχα πάρει… Και τα κατάφερα! Αλλά μετά πάλι κύλησα γιατί σε κάθε στεναχώρια είχα το φαγητό να με παρηγορεί… Το οποίο βέβαια με έκανε ακόμα χειρότερα γιατί μετά δεν είχα όρεξη ούτε να βγω, ούτε να πάω για ψώνια ούτε τίποτα! Αυτή ήταν η ζωή μου από το 2010 και μετά.
Πριν γραφτώ στο FITin30’ ήμουν σκεπτική γιατί πίστευα πως δεν θα πετύχει κάτι τέτοιο! Αν και έχω δει προγράμματα παρόμοια στο εξωτερικό και κυρίως μόνο με γυμναστική δεν είχα εμπιστοσύνη πως θα καταφέρω να τηρήσω το πρόγραμμα. Πιο πολύ φοβόμουν εμένα κι όχι τον Πάρη. Έτυχε να δω κάποια βίντεο του που είχε αναρτήσει κάποια κοινή μας φίλη στο Facebook και με έπεισε πως είναι καλός σε αυτό που κάνει. Το λέγειν του δεν παίζεται και είμαι σίγουρη πως το ξέρει, αλλά επειδή η διαίσθησή μου είναι έντονη, ένιωσα πως είναι ένας άνθρωπος που δεν θελει απλά να μαζέψει “πελατάκια” αλλά το αγαπάει και το γουστάρει τρελά αυτό που κάνει. Και δεν έπεσα έξω! Και γι’ αυτό συνεχίζω!
Μετά από 12 εβδομάδες, έχασα 8 κιλά (11% του αρχικού μου βάρους), 21 πόντους από την κοιλιά, κι άλλους 11 από την περιφέρεια!
Τώρα πια, έχοντας βρει τις ισορροπίες μου και έχοντας υιοθετήσει ένα attitude ότι «Η ζωή είναι μικρή και πρέπει να την ζούμε με ποιότητα και να συλλέγουμε εμπειρίες…» αποφάσισα να γίνω όπως ήμουν και να μην τιμωρώ τον εαυτό μου. Γιατί όταν ο Πάρης μιλούσε για “αυτό- σαμποτάζ” είχε απόλυτο δίκιο! Τιμωρία και σαμποτάζ είναι όταν δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις αλλά δεν κάνεις κάτι για να το αλλάξεις.
Πάρη ευχαριστώ πολύ!!!”
-Νάσια Μ, Φοιτήτρια, Λονδίνο
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FITIN30′ ΕΔΩ