ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

“Πριν ξεκινήσω το FITin30’, ήθελα να κάνω κάτι για τον εαυτό μου και κυρίως να ακολουθήσω κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής. Αλλά το πρόβλημα μου ήταν ο χρόνος, γιατί όταν γύριζα από τη δουλειά και έπαιρνα τα παιδιά, αυτά με περίμεναν να κάνουμε μαζί τα παιχνίδια και τα διαβάσματα κι έτσι ήταν σίγουρο ότι δε θα έκανα τίποτα για τον εαυτό μου.

Πριν γραφτώ για το FITin30’, ήμουν σκεπτική για το ότι δεν είχα κάνει ποτέ διατροφή και δεν ήξερα ότι μπορώ να τρώω υγιεινά. Αλλά το κομμάτι της γυμναστικής με κάλυπτε πλήρως, κι έτσι είπα να το δοκιμάσω.

Μετά από 12 εβδομάδες, έχω χάσει 10 κιλά (16% του αρχικού μου βάρους), 13 πόντους στη μέση, 10 πόντους στους γοφούς και νιώθω άλλος άνθρωπος! Το σημαντικό είναι ότι δεν τα παράτησα και ολοκλήρωσα το πρόγραμμα. Νιώθω ότι μπορώ να πετύχω έναν στόχο που θα βάλω και έχω περισσότερο αυτοπεποίθηση. Νιώθω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, ότι μπορώ να καταφέρω κάτι για μένα, γιατί τα τελευταία χρόνια το πιο σημαντικό για μένα είναι τα παιδιά και κάνω οτιδήποτε μπορώ για αυτά, και δε θέλω να παίρνω χρόνο που θα είχα μαζί τους για να κάνω κάτι για μένα.

Τώρα πια φοράω 2 νούμερα πιο κάτω στα παντελόνια, νιώθω καλά με το σώμα μου, νιώθω ότι μπορώ να φορέσω ότι θέλω και έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση! Προσπαθώ να βοηθήσω τους δίπλα μου να τρώνε κι αυτοί υγιεινά…”

-Κωνσταντίνα Κ, Τραπεζικός, Αθήνα

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FITIN30′ ΕΔΩ

Like-Comment-Share

 

%d bloggers like this: