ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

“Περίπου δυο χρόνια προτού ξεκινήσω το UNCOVER έφτασα τα 80 κιλά.

Προσπάθησα μόνη μου να χάσω βάρος, έφτασα τα 74, που ανεβοκατέβαιναν το τελευταίο 6μηνο, με πολύ πείνα. Το δε ζάχαρο ήταν στα 160-180 με 2 χάπια Glucophage των 1000mg την ημέρα.

Ο διαβητολόγος μου είχε πει να χάσω βάρος αλλά… Προσπαθούσα να πάω σε διατροφολόγο, αλλά με την δουλειά μου δεν μπορούσα να του κλείσω ραντεβού περισσότερο από μία μέρα πριν κι ήταν δύσκολο. Έτσι κάπου είδα μία διαφήμιση του Πάρη και ξεκίνησα μαζί του. Με βόλευε ότι δεν είχα πρόβλημα ώρας. Δεν ήξερα αν θα πετύχει, αλλά είπα στον εαυτό μου ότι θα έκανα την προσπάθειά μου, γιατί δεν μου άρεσα τόσα κιλά που είχα γίνει, 75 κιλά. Μια ζωή ήμουν από 52 κιλά μέχρι 55 κι έκανα μία εβδομάδα διατροφή και τα έχανα…

Όμως κάποια στιγμή, μετά από 3 σοκ του οργανισμού :

  1. 7 σπασμένα πλευρά και 1 σπόνδυλο, 4 μήνες στο κρεβάτι, έχανα ένα κιλό και έπαιρνα 2, έφτασα 62…
  2. Ένα ξαφνικό χειρουργείο χολής με προβλήματα διάφορα,έχανα ένα κιλό και έπαιρνα 2, έφτασα 68…
  3. Εμμηνόπαυση, έχανα ένα κιλό και έπαιρνα 2, έφτασα 80!

Όλο το διάστημα αυτών των χρόνων το περνούσα με πολύ στέρηση και πολύ πείνα, φυσικό ήταν να φάω κι ότι είχα χάσει να το πάρω διπλό.

Όμως τελικά δεν το μετάνιωσα με τον Πάρη, διότι με το πρόγραμμά του έχασα, έχασα βάρος και πραγματικά με ξάφνιασε ο οργανισμός μου ευχάριστα με τα μείον 6,5 κιλά, στα 68.5, και 15 πόντους συνολικά από μέση και περιφέρεια!

Μου άρεσε η διατροφή αυτή, διότι εκτός του ότι έχασα βάρος, κατέβηκε και το ζάχαρο, ρυθμίστηκε κάτω από 115 και με ένα χαπάκι την ημέρα, και κάποιες μέρες χωρίς χαπάκι.

Όμως δεν θα τα παρατήσω θα συνεχίσω την διατροφή πλάνο Α … για να φτάσω τα 58 κιλά τελικά και όσο καιρό μου πάρει τελικά ….

Ευχαριστώ πολύ τον Πάρη για την πολύτιμη βοήθειά του…”

-Γεωργία Γ, ΙΥ, Θεσ/κη, Online Coaching Διατροφικό Πρόγραμμα Απώλειας Βάρους 12 Εβδομάδων UNCOVER

 

 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ UNCOVER ΕΔΩ

 

Like-Comment-Share

 

%d bloggers like this: