ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

“Πριν ξεκινήσω το FITin30’, η ζωή μου όσον αφορά τη διατροφή πάντα, ήταν ο φαύλος κύκλος του χάνω (με λάθος τρόπο) κιλά και μετά τα ξαναπαίρνω. Ουσιαστικό πρόβλημα δεν είχα ποτέ με το βάρος μου, όμως εδώ και 2 χρόνια πήρα κάποια κιλά που δεν μπορούσα με τίποτα να χάσω. Δεν είχα αποφασιστικότητα.

Πριν γραφτώ στο FITin30’, ήμουν σκεπτική γιατί ήταν κάτι πολύ καινούριο για μένα – δεν έχω ξανασυμμετάσχει σε ομαδικό πρόγραμμα. Από τη μια είχα την αίσθηση της «ντροπής» για την έκθεση σε τόσο άγνωστο κόσμο, από την άλλη όμως ήξερα πως δεν θα ήμουν μόνη σε όλο αυτό το ταξίδι και σίγουρα ήταν μια ευκαιρία να μάθω πράγματα. Έπαιξε μεγάλο ρόλο και το πολύ προσιτό κόστος.

Μετά από 12 εβδομάδες, έχασα 4,5 κιλά (9% του αρχικού μου ήδη καλού βάρους), 15 εκατοστά από την κοιλιά και 12 εκατοστά από τους γλουτούς!

Τώρα έχασα τα κιλά που ήθελα. Απόδειξη πως όταν υπάρχει θέληση, όλα γίνονται. Έμαθα να σκέφτομαι διαφορετικά και να ελέγχω τον εαυτό μου ως ένα μεγάλο βαθμό. Τρόποι σκέψης που ήδη γνώριζα και μου φαίνονταν αυτονόητοι, βλέπω ότι μοιράζονται και με άλλους και τώρα τους έχω και καταγεγραμμένους σε video που μπορώ να ξαναδώ για να πάρω δύναμη και να συνεχίσω την προσπάθεια που ξεκίνησα. Η πρωινή γυμναστική και η διατροφή μου έχουν γίνει πλέον συνήθεια. Συνειδητοποίησα τι είναι το αυτοσαμποτάζ στο οποίο έχω αριστεύσει άπειρες φορές! Επιτέλους χωράω σε όλα μου τα ρούχα και αυτό με κάνει χαρούμενη και με γεμίζει αυτοπεποίθηση!!! Είμαι αποφασισμένη να μην ξαναπάρω τα κιλά και ξέρω τον τρόπο. Τα video, η θέλησή του Πάρη, η αγάπη γι’αυτό που κάνει πάντα θα μου δίνουν δύναμη. Σημαντικό απόκτημα. Ακόμα και το ό,τι ανά πάσα στιγμή μπορώ να απευθυνθώ σε αυτόν, δεν είναι αμελητέο. Το χαρτί με τους στόχους δεν θα φύγει ποτέ από την κουζίνα μου!!!”

-Έλενα Τ, Ιδ. υπάλληλος, Αθήνα

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FITIN30′ ΕΔΩ

Like-Comment-Share

 

%d bloggers like this: