ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

“Πριν ξεκινήσω το πρόγραμμα, ένιωθα κούραση και πρήξιμο στην περιοχή της κοιλιάς πολύ συχνά και κακοδιαθεσία. Έτρωγα μόνο για να νιώσω καλά.

Ήμουν πάντα αρνητική σε κάθε μορφής δίαιτα γιατί δεν πίστευα σε σταθερά αποτελέσματα μόλις την σταματούσα κι ακόμα δεν ήθελα να περιορίσω την γευστική μου απόλαυση. Επίσης, δεν μπορούσα να χαλιναγωγήσω τις βουλητικές επιθυμίες οι οποίες ήταν καθημερινότητα για μένα.

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο στο πρόγραμμα ήταν ότι υπήρχε στήριξη και μεταδοτικότητα από τον Πάρη και τους συμμετέχοντες πολλές φορές και μέσα από το χιούμορ. Δεν κατέκρινε ποτέ για τις παρατυπίες, ήταν ενθαρρυντικός και σταθερός με πίστη στο αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι δεν πείνασα και ελαττώθηκαν οι βουλιμίες μέχρι και σήμερα που τρώω κανονικά με χαροποιεί περισσότερο.

Μέσα σε μόλις 8 εβδομάδες και παρά τις κάποιες ατασθαλίες, έχασα 7 κιλά και 7 πόντους από την κοιλιά χωρίς να ακολουθήσω ολόκληρο το πρόγραμμα των 12 εβδομάδων λόγω ασθένειας. Το κυριότερο είναι ότι τις 4 υπόλοιπες εβδομάδες του προγράμματος ως ασθενής  κι ενώ έτρωγα κανονικά δεν πήρα κιλά ούτε πόντους στην κοιλιά μέχρι και σήμερα. Πλέον ο μεταβολισμός μου έχει διορθωθεί.

Σήμερα νιώθω άνετα με την εμφάνισή μου, πιο ανάλαφρη στις κινήσεις μου. Το πλέον σημαντικό είναι ότι συγκρατώ τον εαυτό μου χωρίς δεύτερη σκέψη στο να αποφεύγω  τις περισσότερες φορές τις διατροφικές υπερβολές και φυσικά έμαθα να τρέφομαι. Θα συνεχίσω το πρόγραμμα μέχρι να φτάσω τον στόχο μου και θα το διατηρήσω. Τις φορές που πάω να χάσω  το μέτρο παρακολουθώ τα videos του Πάρη στο YouTube και ενισχύεται η θέλησή μου. Είμαι υπόχρεη στον Πάρη γιατί αν δεν ήταν εκείνος σήμερα θα ήμουν ακόμα ένα κουρασμένο, πρησμένο και κακοδιάθετο άτομο.”

-Δώρα Κ, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Αθήνα, Online Coaching Διατροφικό Πρόγραμμα Απώλειας Βάρους 12 Εβδομάδων UNCOVER

 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ UNCOVER ΕΔΩ

Like-Comment-Share

 

%d bloggers like this: