ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

“Πριν ξεκινήσω το πρόγραμμα ήμουν 107 κιλά, είχα συνέχεια νεύρα και παραπονιόμουν για οτιδήποτε. Απέφευγα να βγαίνω πολύ με τη δικαιολογία τι θα φορέσω. Δε μου άρεσε το σώμα μου, και ψυχολογικά αυτό με έριχνε… η μόνη μου παρηγοριά ήταν το φαγητό. Έτρωγα χωρίς να πεινάω και πάντα έριχνα το φταίξιμο στους άλλους που εγώ έτρωγα… είτε γιατί με νευρίαζαν, είτε γιατί μου έλεγαν να φάμε έξω.

Όταν είδα το email του Πάρη που με ενημέρωνε για το πρόγραμμα, μου φάνηκε σαν μια ακόμη αποτυχημένη προσπάθεια, καθώς το σώμα μου δεν αντιδρούσε σε καμία από τις προηγούμενες. Πίστεψα όμως στον Πάρη χωρίς να τον ξέρω προσωπικά και είπα «μια τελευταία προσπάθεια, μετά θα το αποδεχθώ ότι έτσι και χειρότερα θα γίνω…» Ο Πάρης μου είπε «πίστεψε στον εαυτό σου κι αν ακολουθήσεις αυτό το πρόγραμμα θα χάσεις 100%…» Αυτό κι έκανα, ήταν η ευκαιρία μου!

Το πρόγραμμα ήταν τέλειο, δεν πείνασα! Έβαλα την γυμναστική κάθε μέρα στο πρόγραμμα μου κι έκανα ερωτήσεις μέσα στην ομάδα μας στο Facebook… όλοι ήταν εκεί για μένα όταν τους χρειαζόμουν.

Μέσα σε 12 εβδομάδες, έχασα 12 κιλά, 14 πόντους από την κοιλιά και 10 εκατοστά από γοφούς! Από το πρόγραμμα έμαθα πάρα πολλά, άλλα αυτό που μου έμεινε είναι: «όταν πέφτεις ξανασηκώνεσαι»!

Η ζωή μου σήμερα έχει αλλάξει καθώς έχω ανεβασμένη ψυχολογία, περιποιούμαι τον εαυτό μου και χαμογελώ σε όλα!

Συστήνω σε όλους να ακολουθήσουν το πρόγραμμα γιατί είναι στα καλύτερά χέρια. Ο Πάρης είναι τέλειος επαγγελματίας και άνθρωπος… πολύ μορφωμένος στο αντικείμενο που ασχολείται και το ψάχνει συνεχώς… Πάρη σε ευχαριστώ πολύ!!”

-Δήμητρα Δ, ΙΥ, Αθήνα

 

 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ UNCOVER ΕΔΩ

Like-Comment-Share

 

%d bloggers like this: