ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

“H ζωή μου πριν ξεκινήσω το FITin30’ ήταν χωρίς καθόλου άσκηση για πάνω από ένα χρόνο (λόγω κάποιου προβλήματος υγείας), με κακή φυσική κατάσταση και χωρίς ιδιαίτερα καλή ψυχολογία για την επαναφορά της φυσικής κατάστασης και της σωματικής υγείας. Προβληματισμένη, χωρίς χρόνο για γυμναστήριο και πολλές προσπάθειες για καλύτερη διατροφή, χωρίς βεβαίως κανένα ιδιαίτερα σημαντικό αποτέλεσμα.

Δεν ήμουν καθόλου σκεπτική πριν γραφτώ στο πρόγραμμα. Μετά τα πρώτα λεπτά του βίντεο, ο Πάρης με «κέρδισε» ίσως γιατί καταλάβαινα απόλυτα αυτά που ήθελε να μεταφέρει. Ένα πρόγραμμα πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα, που ταίριαζε απόλυτα στην δική μου κουλτούρα και νοοτροπία.

Πέρα από την απώλεια βάρους και πόντων, τα αποτελέσματα ήταν θετικά και σε άλλους τομείς. Η φυσική κατάσταση και η καλή διάθεση επέστρεφαν σταδιακά. Το σώμα άλλαζε, η διάθεση άλλαζε και όλη φιλοσοφία σε πολλούς τομείς άλλαζε. Στόχος, δύναμη, επιμονή, υπομονή και πάνω από όλα καλή διάθεση και σωστή αυτοκριτική όταν και εφόσον χρειάζεται. Παρά τις 3 εβδομάδες που με κράτησαν πίσω, λόγω πάλι ενός προβλήματος, δεν χάθηκε ούτε η διάθεση ούτε η ψυχολογία και σίγουρα όχι ο στόχος ή καλύτερα οι στόχοι….

Το πρόγραμμα από την αρχή μέχρι το τέλος είναι τόσο καλά μελετημένο, με πολύ αγάπη και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, όσο και εξαιρετικά αποδοτικό και αποτελεσματικό σε περισσότερες πτυχές της καθημερινότητας και της ζωής μας από όσες κάποιος μπορεί με μια πρώτη και γρήγορη σκέψη να φανταστεί.

Η ζωή αλλάζει και κοιτάμε μπροστά…..

Thank you Paris!!!

Love

V.”

 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FITIN30′ ΕΔΩ