Paris AndreouΓεια!

Λέγομαι Πάρης Ανδρέου κι είμαι Ειδικός πάνω στη βελτίωση της Υγείας, της Φυσικής Κατάστασης και στην Απώλεια Λίπους.

Βοηθάω τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο να έρθουν γρήγορα και μόνιμα στο ιδανικό τους βάρος και να αποκτήσουν κορυφαία σωματική και φυσική κατάσταση!

Τι Πιστεύω:

Ό,τι κι αν κάνω, πιστεύω οτι η ζωή μας έχει μόνο ΝΟΗΜΑ όταν κυνηγάμε τα όνειρά μας. Αλλά αυτό πολλές φορές δεν ειναι εύκολο – χρειάζεται να είσαι υγιής, δυνατός κι ενεργητικός, προκειμένου να μπορείς να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις στο δρόμο σου και να έχεις κουράγιο για να μην τα παρατάς.

Έτσι, πιστεύω οτι η σωστή άσκηση και διατροφή είναι απαραίτητα συστατικά για μια ζωή με ποιότητα κι ευτυχία. Αλλά πολλές φορές κι αυτά δεν είναι αρκετά.

Πιστεύω οτι το μεγαλύτερο εμπόδιο ανάμεσα σε μας και τους στόχους μας, όποιοι κι αν είναι αυτοί, είναι το ίδιο μας το μυαλό, ο ίδιος μας τρόπος σκέψης. Έτσι, μέσα σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, πιστεύω οτι πρέπει να…

  • έχουμε γύρω μας ανθρώπους με θετική ενέργεια που μας υποστηρίζουν,
  • να αγαπάμε τη συνεχή μελέτη και εκπαίδευση,
  • να διατηρούμε μια στάση ευγνωμοσύνης απέναντι στην τόσο πλούσια ζωή μας και
  • να αγαπάμε και να σεβόμαστε πάνω από όλα τον εαυτό μας, βάζοντας τη φροντίδα του πρώτη στη ζωη μας.

Μόνο έτσι πιστεύω οτι μπορούμε να έχουμε τη δύναμη όχι μόνο να πετύχουμε αυτό που ονειρευόμαστε αλλά και να μπορούμε να δώσουμε ό,τι χρειάζεται και στους ανθρώπους γύρω μας. Δε μπορείς να σερβίρεις νερό από μια άδεια κανάτα, έτσι δεν είναι;

Τι Κάνω:

Κάνω αυτό που πιστεύω, διδάσκοντας μόνο την ουσία πάνω στη βελτίωση της υγειας, της φυσικής κατάστασης και στην απώλεια λίπους. Το κάνω αυτό κόβωντας τα περιττά, σβήνοντας τις δικαιολογίες των ανθρώπων, καθοδηγώντας τους σωστά και κρατώντας τους υπόλογους στην υπόσχεση που έχουν δώσει στον εαυτό τους, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους.

Απλά τυχαίνει να φτιάχνω κάποια απο τα πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά προγράμματα υγείας, φυσικής κατάστασης κι απώλειας λίπους που υπάρχουν, όπως μπορείς να δεις παρακάτω.

 


Online Coaching Πρόγραμμα Απώλειας Λίπους και Φυσικής Κατάστασης 12 Εβδομάδων FITin30′:

Για τις κανονικές και υπέρβαρες γυναίκες αλλά κι άντρες (με ΔΜΣ έως 34 το μέγιστο), που θέλουν να κάψουν το περιττό τους λίπος και να φτιάξουν το σώμα τους, το FITin30′ είναι το ΠΡΩΤΟ (ίδρυση Μάρτιος 2015) Πρότυπο Ελληνικό Online Coaching Πρόγραμμα Άσκησης και Διατροφής, που τις βοηθάει να χάσουν μέχρι 12 κιλά λίπους και να αποκτήσουν ένα σφικτό, άπαχο και fit σώμα μέσα σε 12 εβδομάδες.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά πολύπλοκα και χρονοβόρα προγράμματα γυμναστικής, το FITin30′ συμπεριλαμβάνει σύντομη, αποδοτική κι αποτελεσματική γυμναστική στο σπίτι με online βίντεο, σχεδόν χωρίς καθόλου επιπλέον εξοπλισμό. Οι προπονήσεις του FITin30′ είναι κατάλληλες για όλα τα επίπεδα, και χαρακτηριστικό τους είναι το κατοχυρωμένο CombiFit™:  ο αρμονικός συνδυασμός πάνω από 10 διαφορετικών προγραμμάτων γυμναστικής σε 1 πρόγραμμα (προπόνηση κυκλική, διαλειμματική, αντοχής, ενδυνάμωσης, ευλυγισίας, κινητικότητας, κορμού, πολεμικών τεχνών, νευροκινητικότητας, ισορροπίας).

Με το FITin30′, μονο με 30 λεπτά, 3 φορές την εβδομάδα, στην ανεση σου προσωπικού σου χώρου, μπορείς να βελτιώσεις και τους 5 παράγοντες της φυσικής σου κατάστασης (καρδιαναπνευστική αντοχή, μυική δύναμη, ευλυγισία, νευρομυική συναρμογή, μεταβολισμός λιποδιάλυσης), κάτι που θα έπαιρνε περίπου 1μιση ώρα καθημερινής συμβατικής προπόνησης στο γυμναστήριο (διάδρομος, όργανα κλπ.).

Επίσης, το FITin30′ συμπεριλαμβάνει κορυφαίου επιπέδου διατροφικό πρόγραμμα για απώλεια λίπους, σχεδιασμένο να επιταχύνει το μεταβολισμό της λιποδιάλυσης, να αυξήσει την ενεργεια και να εξισορροπήσει φυσικά τις ορμόνες, χωρίς να είναι ακριβό, χρονοβόρο ή δύσκολο στην ετοιμασία του.

Οι συμμετέχοντες γίνονται μια online ομάδα και μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους και να λαβαίνουν υποστήριξη μέσα στο ιδιωτικό online group μας.

Το FITin30’ τρέχει 4 φορές κάθε χρόνο για 12 εβδομάδες, με συμμετοχές από Έλληνες σε όλο τον κόσμο, με συγκεκριμένη ημ/νία έναρξης και λήξης.

Για να μάθεις εγκαίρως όλες τις λεπτομέρειες για το επόμενο FITin30’, θα πρέπει να είσαι στη λίστα ηλεκτρονικής μου αλληλογραφίας: απλά βάλε το email σου στo pop-up που εμφανίζεται εδώ, ή κάνε κλικ κι άσε το email σου για ένα από τα δώρα της δεξιάς μπάρας αυτής της σελίδας. Θα πάρεις επίσης δώρο χρήσιμα βίντεο και άρθρα για την ευεξία, τη φυσική κατάσταση και την απώλεια λίπους.

Μπορείς να δεις κάποιες από τις ιστορίες επιτυχίας του FITin30′ ΕΔΩ.

Επόμενο FITin30′: τέλη Φεβρουαρίου 2018

 

Online Coaching Πρόγραμμα Απώλειας Βάρους 12 Εβδομάδων UNCOVER:

Για τις υπέρβαρες και παχύσαρκες γυναίκες αλλά κι άντρες (από ΔΜΣ 26 και πάνω) που θέλουν να χάσουν το περιττό τους βάρος,  το UNCOVER είναι το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Online Coaching Πρόγραμμα Διατροφής, που τις βοηθάει να χάσουν μέχρι 18 κιλά βάρους και να μάθουν ό,τι χρειάζεται για να πετύχουν και να διατηρήσουν εντέλει το ιδανικό τους βάρος, μέσα σε 12 εβδομάδες.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προγράμματα δίαιτας και διατροφής με συγκεκριμένα γεύματα που είναι ακριβά, χρονοβόρα και δύσκολα στην ετοιμασία τους (και πάλι με αμφίβολα αποτελέσματα), το UNCOVER έχει διαφορετικές επιλογές για γεύματα και σνακ που είναι γευστικά, οικονομικά, εύκολα και γρήγορα να φτιαχτούν.

Το διατροφικό πρόγραμμα απώλειας λίπους του UNCOVER έχει το κατοχυρωμένο χαρακτηριστικό CombiDiet™:ο συνδυασμός των καλύτερων τεχνικών των 5 πιο αποτελεσματικών προγραμμάτων διατροφής για απώλεια βάρους και λίπους σε 1 πρόγραμμα (Δίαιτα Ντουκάν, Άτκινς, Ζώνης, South Beach, κυκλική υδατανθράκων). Με αυτό τον τρόπο, μπορεί να πάρει επιτέλους ώθηση ο μεταβολισμός, να εξισορροπήσουν οι ορμόνες και να αρχίσει το σώμα να καίει το δικό του λίπος για ενέργεια, ΧΩΡΙΣ τα κοινά προβλήματα κι εμπόδια αυτών των διαιτών όπως δυσκοιλιότητα, επιβάρυνση οργανισμού, ατονία κι αδιαθεσία.

Οι συμμετέχοντες γίνονται μια online ομάδα και μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους και να λαβαίνουν υποστήριξη μέσα στο ιδιωτικό online group μας.

Το UNCOVER τρέχει 4 φορές κάθε χρόνο για 12 εβδομάδες, με συμμετοχές από Έλληνες σε όλο τον κόσμο, με συγκεκριμένη ημ/νία έναρξης και λήξης.

Για να μάθεις εγκαίρως όλες τις λεπτομέρειες για το επόμενο UNCOVER, θα πρέπει να είσαι στη λίστα ηλεκτρονικής μου αλληλογραφίας: απλά βάλε το email σου στo pop-up που εμφανίζεται εδώ, ή κάνε κλικ κι άσε το email σου για ένα από τα δώρα της δεξιάς μπάρας αυτής της σελίδας. Θα πάρεις επίσης δώρο χρήσιμα βίντεο και άρθρα για την ευεξία, τη φυσική κατάσταση και την απώλεια λίπους.

Μπορείς να δεις κάποιες από τις ιστορίες επιτυχίας του UNCOVER ΕΔΩ.

Επόμενο UNCOVER: Αρχές Απριλίου 2018

 

Σύντομο Βιογραφικό Εμπειρίας

Ξεκινώντας σαν Γυμναστής το 2000 που τελείωσα την πρώτη σχολή μου, έχω περάσει απο όλους τους πιθανούς ρόλους του χώρου: Γυμναστής στο Weight Training, Aerobic, Step, Tae-Bo, Spinning, Yoga, Pilates, Personal & Group Training, Fitness Counseling, Studio Management κι η λίστα συνεχίζεται…

Από την εποχή της θρυλικής Ελληνικής αλυσίδας γυμναστηρίων “UNIVERSAL STUDIOS” (τα θυμασαι;) και μετά, δούλεψα με διάφορους ρόλους σε μερικά απο τα καλύτερα γυμναστήρια της Αθήνας, συμπεριλαμβανομένων των UNIVERSAL STUDIOS Ρέντη και Πειραιά, HOLMES PLACE Αμαρουσίου και του τότε δημοφιλούς Yoga Studio Asana Petroulaki Γλυφάδας. Το 2005-08 ήμουν ο πρώτος Έλληνας Γυμναστής που επιλέχθηκε κι εκπαιδεύτηκε να εργαστεί κάτω απο συμβόλαιο σαν Σύμβουλος Υγείας, Φυσικής Κατάστασης κι Απώλειας Βάρους σε μερικά απο τα μεγαλύτερα διεθνή κρουαζιερόπλοια της εποχής, όπως το Carnival Victory, το Celebrity Mercury και το P&O Arcadia, κάτι που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστώ με κορυφαίους διεθνείς επαγγελματίες της υγείας, να δουλέψω με χιλιάδες πελάτες όλων των ειδών και να δω μερικά απο τα πιό όμορφα μέρη του κόσμου μας.

Το 2008, ίδρυσα το True Pilates Studio στην Άνω Γλυφάδα, το οποίο το περιοδικό Madame Figaro 11/2010 έβαλε ανάμεσα στα 6 κορυφαία Pilates Studios της Αθήνας. Το 2011 μετακομίσαμε σε νέο, καλύτερο χώρο στο Ελληνικό, στην περιοχή του Praktiker. Στo περιοδικό Shape 10/2011, εμφανίστηκα σαν ένας απο τους 4 κορυφαίους Γυμναστές στην Ελλάδα, ανάμεσα στην Ελένη Πετρουλάκη, τον Λευτέρη Καβούκη και τη Θεώνη Μαρτζακλή, και το τότε πρόγραμμά μου, True Pilates X-Press, ένα απο τα πιο hot fitness trends της Αθήνας.

Το 2013, στο απώγειο της οικονομικής κρίσης, μετά από δυό πολύ δύσκολα χρόνια, αναγκάστηκα να κλείσω το True Pilates, παρά την αρχική του επιτυχία. Αμέσως μετά, έφερα τα Outdoor Fitness Bootcamps στην Ελλάδα, με την οργάνωση και το αποτέλεσμα που έπρεπε να έχουν, με τις εμπορικές ονομασίες “True Bootcamp”, “Burn Fat Fast Outdoors” και “The Biggest Loser”, στο ΟΑΚΑ Αμαρουσίου.

Το 2015, μετέφερα όλη μου τη γνώση online, φτιάχνοντας ίσως το πιο γρήγορο, αποδοτικό κι αποτελεσματικό πρόγραμμα απώλειας λίπους και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης που υπάρχει, το FITin30′, το νέο μου Online Πρόγραμμα Μεταμόρφωσης 12 Εβδομάδων.

Απο το 2000 μέχρι και σήμερα, έχω βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους, απο άτομα με ειδικές ανάγκες μέχρι αθλητές, από εργάτες μέχρι γαλαζοαίματους, από εφήβους μέχρι υπερήλικες, απο την Ελλάδα μέχρι την Αλάσκα, να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, να χάσουν βάρος και να έχουν μια πιο υγιή και θετική ζωή.

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για μένα και τη δουλειά μου τόσα χρόνια δεν είναι οικονομική’ είναι η χαρά των ανθρώπων που βοηθάω όταν πετυχαίνουν τους στόχους τους για το σώμα, την υγεία και τη ζωή τους γενικότερα. Θα χαρώ πολύ στο μέλλον να είσαι κι εσύ ένας από αυτούς.

 

Σύντομο Βιογραφικό Εκπαίδευσης

Απο το 2000 ως και σήμερα, έχω διαβάσει δεκάδες βιβλία κι έχω παρακολουθήσει δεκάδες συνέδρια και σεμινάρια ποικίλων θεμάτων πάνω στην υγεία, στη διατροφή, στην άσκηση και στην επιτυχία γενικότερα. Ενδεικτικά, αναφέρω εδώ κάποια εκπαιδευτικά σημεία της καριέρας μου:

2000 – Greek Aerobics and Fitness Training School, Αθήνα – Advanced Group Exercise and Personal Trainer Certification

2003 – The Pilates Coach, Pilates Matwork Instructor, Αθήνα – Levels 1,2,3 Certifications

2004 – Holmes Place Health Clubs, Μαρούσι – Personal Trainer Certification

2005 – Steiner Training Academy, London, UK – Fitness, Diet and Weight Loss Consultant Training

2006 – Greek Aerobics and Fitness Training School, Αθήνα – Yoga Trainer Certification

2006 – Thai Massage School of Chiang Mai, Thailand – Professional Thai Massage Therapist Certification

2011 – North Glasgow College – Nutrition and Exercise Science Certification

2012 – Ελληνική Εταιρία Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής, Αθήνα – Σύμβουλος Ορθομοριακής Διατροφής Πιστοποίηση

2016 – Ecan India International School of Acupuncture, Goa, India – Natural Acupuncture Therapist Diploma

 

Αποποίηση Ευθύνης

Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

Πολιτικές Ιστοσελίδας