ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

1/4/17 “Είμαι από τη φύση μου χαρούμενο και αισιόδοξο άτομο και οι δυσκολίες της ζωής δεν με τρομάζουν. Το μόνο πρόβλημα που με έριχνε ψυχολογικά πριν ξεκινήσω το UNCOVER, ήταν ότι δεν μπορούσα – παρά τις πολλές προσπάθειες που έκανα – να δω τον εαυτό μού όπως ήταν πριν μία δεκαετία.

Επειδή κατά καιρούς είχα κάνει πολλές προσπάθειες με διάφορα προγράμματα και δεν είχα δει κανένα σοβαρό και μόνιμο αποτέλεσμα, θεώρησα ότι κι αυτό θα ήταν ένα από τα ίδια. Αποφάσισα για μία ακόμη φορά να ξαναπροσπαθήσω και τελικά άξιζε το ρίσκο που πήρα και βγήκα κερδισμένη.

To UNCOVER ήταν ένα πρόγραμμα διαφορετικό από τα άλλα, γιατί υπήρχε διαρκής στήριξη και ενημέρωση από τον Πάρη και την ομάδα μας στο Facebook. Ακολουθώντας το πρόγραμμα κατά γράμμα και τηρώντας τις ώρες που έπρεπε να φάω, δεν πείνασα καθόλου.

Κατάφερα να χάσω τα πρώτα 10 κιλά σε τρείς μήνες, καθώς επίσης 22 πόντους από τη μέση, 10 πόντους από την περιφέρεια στήθους, 10 πόντους από την περιφέρεια των γοφών και ο Δ.Μ.Σ. μου από 36 έπεσε στο 32 . Συμβολή μεγάλη σε αυτό ήταν το καθημερινό περπάτημα ( 7 χιλ. σε 60 λεπτά) που έκανα κάθε πρωί. Επίσης δεν παρέλειπα την πολυβιταμίνη μου και τα Ωμέγα 3 που έπαιρνα σαν συμπλήρωμα στη διατροφή .

Σήμερα αισθάνομαι πολύ καλά και καμαρώνω τον εαυτό μου! Μπορώ και ανεβαίνω τη σκάλα χωρίς να λαχανιάζω! Έφυγαν οι πόνοι από τις αρθρώσεις μου. Έπαψα να τσιμπολογάω άχρηστα πράγματα. Έχει ανέβει η αυτοπεποίθηση μου! Χαίρομαι όταν φίλοι και γνωστοί βλέπουν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μου και αυτό μου δίνει τη δύναμη και επιμονή να φτάσω στο τελικό αποτέλεσμα που έχω οραματιστεί για τον εαυτό μου (65 κιλά). Θέλω να ξαναβάλω το αγαπημένο μου τζιν που το έχω κρυμμένο στην ντουλάπα!

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου που πάντα με στηρίζει και με ενθαρρύνει να συνεχίσω μέχρι τον τελικό στόχο μου .

Πάρη σε ευχαριστώ πολύ!!!”

 

 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ UNCOVER ΕΔΩ

Like-Comment-Share