ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

“Πριν ξεκινήσω το FITin30’, ένιωθα πολλές φορές αδύναμη, χωρίς αντοχές και πολλές φορές ατονία. Κουραζόμουν πολύ εύκολα λόγω άσθματος. Όποτε αποφάσιζα να ξεκινήσω ένα πρόγραμμα προπόνησης τα παρατούσα σύντομα, γιατί είτε βαριόμουν, είτε πιανόταν εύκολα οι μυς μου, και το κυριότερο μου έλειπε το κίνητρο και η σωστή καθοδήγηση.

Πριν γραφτώ στο FITin30’, ήμουν σε δίλημμα για το αν πρέπει να ξεκινήσω το πρόγραμμα γιατί δεν ήξερα αν θα είμαι τυπική και θα το τηρήσω κατά γράμμα. Είχα όμως εμπιστοσύνη στον Πάρη και πίστευα ότι άξιζε μια δοκιμή, γιατί ήταν κάτι διαφορετικό απ’ ότι είχα κάνει στο παρελθόν. Δεν το μετάνιωσα καθόλου γι’ αυτή μου την απόφαση, και πλέον συνεχίζω με περισσότερη θέληση, πείσμα και περισσότερη όρεξη!

Ήμουν από πριν αρκετά αδύνατη, και παίρνω βάρος πολύ δύσκολα. Μέσα σε 12 εβδομάδες κατάφερα να πάρω ένα ολόκληρο κιλό μύες, ενώ συχρόνως έχασα λίπος, συγκεκριμένα 6 πόντους από τη μέση και 5 πόντους από την περιφέρεια! Το σώμα μου έχει γίνει πιο σφιχτό, πιο αρμονικά δεμένο και πλέον έχω περισσότερη δύναμη και μεγαλύτερη αντοχή! Το άσθμα μου έχει αρχίσει να βελτιώνεται, δεν κουράζομαι τόσο εύκολα και έχω περισσότερη ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Tο FITin30 δεν άλλαξε μόνο το σώμα μου, αλλά κυρίως τον τρόπο σκέψης και δράσης μου, που για μένα είναι μεγάλο κατόρθωμα! Έγινα περισσότερο πειθαρχημένη και λιγότερο αναβλητική, έμαθα να θέτω στόχους και να φτιάχνω ένα σωστό χρονικό πλάνο προτεραιοτήτων, ώστε να προλαβαίνω όσα είναι σημαντικά για μένα. Πλέον η άσκηση έχει γίνει καθημερινή συνήθεια και προτεραιότητα για μένα και αυτό το οφείλω σε ένα μεγάλο βαθμό στην ομαδική στήριξη του group αλλά κυρίως στον εμπνευστή του προγράμματος, τον coach μας, τον Πάρη… Γιατί ήταν και είναι μαζί μας σε κάθε περίεργη, δύσκολη στιγμή που λυγίζουμε και τα παρατάμε… Σκέφτεται για μας πριν από εμάς, και μας δίνει το κίνητρο και τη σωστή καθοδήγηση για να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά!!”

-Μαρία Συλλιγάρδου, Εκπαιδευτικός, Αθήνα 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FITIN30′ ΕΔΩ

Like-Comment-Share