ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

“Η ζωή μου πριν το FITin30’ ήταν μία επαναλαμβανόμενη κακή ρουτίνα. Είχα φορτωθεί με τρομερές υποχρεώσεις, νεύρα, άγχος, στρες, αρκετά κιλά. Αισθανόμουνα βαριά – εξωτερικά και εσωτερικά – όλο και περισσότερο, καθώς και μια κούραση και βαριεστιμάρα για τα πάντα. Έτρωγα άτσαλα, και ενώ η ποσότητα φαγητού δεν ήταν ποτέ μεγάλη, τα κιλά έμπαιναν το ένα μετά το άλλο. Έκανα συνεχώς δίαιτες, αλλά τα κιλά ξαναέρχονταν μετά από λίγο και πάλι. Εκνευριζόμουν αφάνταστα με το να δοκιμάζω ξανά και ξανά τα ρούχα και να μην μου κουμπώνει τίποτα… Είχα αρχίσει να χάνω τον εαυτό μου!

Πριν γραφτώ στο FITin30’, δε σκέφτηκα κάτι αρνητικό γιατί είχα την εμπειρία ενός προγράμματος του Πάρη από το ΟΑΚΑ Αμαρουσίου και γνώριζα τη δουλειά και τα αποτελέσματα του. Το μόνο που με προβλημάτισε προς στιγμή ήταν το οικονομικό – όχι ότι ήταν πολλά τα χρήματα, η εποχή ήταν δύσκολη. Από την άλλη πάλι, σκέφτηκα ότι δεν είναι τόσο πολλά κι ότι δικαιούμαι να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου! Επίσης δεν ήξερα αν θα μπορούσα να τηρήσω αυτή τη νέα διαδικτυακή μέθοδο!

Μετά από 12 εβδομάδες, έχασα 5 κιλά (6% του αρχικού μου βάρους), 9 πόντους από τη μέση και 4 πόντους από την περιφέρεια. Απίστευτο;;; Έβαλα ρούχα που δεν είχα βάλει ποτέ, είχαν ακόμη επάνω τις ετικέτες αγοράς τους!!! Ξέρεις, αυτό το γνωστό που αγοράζεις κάτι σε μικρότερο μέγεθος γιατί θα αδυνατίσεις…!!! Αισθάνθηκα ξανά πολύ όμορφη, σέξι, με τρομερή αυτοπεποίθηση, με πολύ καλύτερη διάθεση, και το κυριότερο κάνω και πάλι θετικές σκέψεις. Επίσης πέτυχα καλύτερη φυσική κατάσταση, καλύτερη αντοχή και ευεξία.

Τώρα πια, ασχολούμαι με πιο δημιουργικά πράγματα που με ευχαριστούν και μου αρέσουν. Απομακρύνω ότι και όσους με ενοχλούν και αρνούμαι οτιδήποτε με χαλάει. Τρώω με πρόγραμμα, πολύ περισσότερο από πριν, χωρίς να πεινάω και χάνω βάρος!!! Έχω λιγότερα νεύρα, άγχος και στρες, κόντρα στην καθημερινότητα και τα προβλήματα όλων μας. Αντιμετωπίζω πιο θετικά και αισιόδοξα τα πράγματα. Μπήκε πάλι η άσκηση στη ζωή μου. Γνώρισα μέσω του προγράμματος, πολλούς ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, στόχους, δύναμη για καλύτερη ζωή. Άλλαξε η κοσμοθεωρία μου. Όσοι με βλέπουν μετά από καιρό, πιστεύουν ότι έχω χάσει διπλάσια κιλά, πιστεύουν ότι μεταμορφώθηκα.”

 

Πληροφορίες FITin30′ 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FITIN30′ ΕΔΩ

Like-Comment-Share