ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

“Πριν ξεκινήσω το FITin30’, ένιωθα να έχω βαλτώσει σωματικά και κατ’ επέκταση ψυχολογικά γιατί ήθελα να ξεκινήσω γυμναστική πολύ καιρό, αλλά όλο το ανέβαλλα. Η δουλειά μου είναι καθιστική και λόγω των ωραρίων που δουλεύω, ένιωθα κούραση και ατονία. Ένιωθα να μου λείπει ενέργεια, όσο κι αν κοιμόμουν. Η διατροφή μου ήταν αρκετά άστατη και στα ωράρια, αλλά και στην ποιότητα.

Αυτό που με έκανε να είμαι σκεπτική πριν γραφτώ στο FITin30’, ήταν το κατά πόσο θα είμαι συνεπής στη γυμναστική με τα ωράρια της δουλειάς και αν θα αντέξω να βγάλω το πρόγραμμα ως το τέλος. Επίσης επειδή ήμουν συνηθισμένη στο να πρέπει να πάω στο γυμναστήριο, δεν ήξερα αν το να κάνω γυμναστική στο σπίτι μόνη θα είχε αποτέλεσμα. Νόμιζα ότι θα βαριόμουν!

Τελικά, μετά από 12 εβδομάδες, έχασα 8 κιλά (8% του αρχικού μου βάρους), 12 πόντους από τη μέση κι άλλους 12 από την περιφέρεια! Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα μου και είμαι σίγουρη πως αν ήμουν 100% συνεπής με τη γυμναστική, θα είχα ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!

Τώρα η ζωή μου έχει αποκτήσει ποιότητα, άλλο νόημα! Έχω μπει στο σωστό δρόμο όσον αφορά τη γυμναστική και τη διατροφή που ακόμα και μετά το πέρας του προγράμματος, δεν μου έκανε αίσθηση να φάω κάποια «σαβουρίτσα»! Επιπλέον, με το σωστό πρόγραμμα διατροφής, τρέφομαι σωστά και δεν χάνομαι στο τί θα μαγειρέψω μιας και μένω μόνη μου και πολλές φορές κόλλαγα! Απολαμβάνω τη μέρα μου, καθώς έχω περισσότερη ενέργεια πια!

Έχει βελτιωθεί αισθητά η ευλυγισία μου και η φυσική μου κατάσταση με αποτέλεσμα να ευχαριστιέμαι περισσότερο όλες μου τις δραστηριότητες και να απολαμβάνω τις βόλτες μου με την μηχανή μου! Παλαιότερα ακόμα και το να περάσω το πόδι μου στη μηχανή μου, το έκανα με κόπο. Τώρα πετάω! Στη δουλειά ακούω αρκετά κολακευτικά σχόλια κυρίως από άντρες συναδέλφους κι αυτό έχει αυξήσει την αυτοπεποίθησή μου! Φοράω πάλι ρούχα που είχα αφήσει καιρό και φοράω τα κολάν τα οποία λατρεύω με άνεση πια! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω τη γυμναστική στο σπίτι και δεν θα ξαναεπιτρέψω στον εαυτό μου να βαλτώσει! Η ευεξία και όλη η θετική ενέργεια που έχω νιώσει με το πρόγραμμα, θα τα κουβαλάω πλέον για πάντα.

Πάρη, σε ευχαριστώ που μου έδειξες τον σωστό δρόμο για μια καλύτερη ζωή!”

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FITIN30′ ΕΔΩ

Like-Comment-Share