ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Μερικές φορές οι άνθρωποι όταν βάζουν έναν στοχο δεν τα καταφέρνουν με την πρώτη. Εμπόδια και τρικλοποδιές θα τύχουν στον καθένα. Το θέμα είναι να μην το βάζεις κάτω. Έτσι κι η Άντζελα, χρειάστηκε να κάνει δυο τρίμηνα προγράμματα στο FITin30′ για να πετύχει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, αλλά το έκανε, εκεί που οι περισσότεροι θα το είχαν εγκαταλείψει.

Να τι λέει η ίδια μετά την ολοκλήρωση του πρώτου τριμήνου:

“Πριν ξεκινήσω το FITin30’, η ζωή μου ήταν σίγουρα χειρότερη. Είχα παχύνει πολύ. Δεν μου έκανε τίποτα και δεν μου άρεσε ο εαυτός μου. Επίσης δεν έκανα γυμναστική λόγω ελλείψεως χρόνου πράγμα που με ενοχλούσε ιδιαίτερα.

Αναρωτιόμουν αν θα κατάφερνα να τελειώσω το πρόγραμμα, αν θα έχανα όντως τα περιττά μου κιλά και πώς θα ήταν γενικά οι επόμενες 12 εβδομάδες της ζωής μου. Αναρωτιόμουν επίσης αν το πρόγραμμα θα τηρούσε όσα υποσχόταν.

Μετά από 12 εβδομάδες, έχασα 6 κιλά (7% του αρχικού μου βάρους), 10 πόντους από τη μέση και 9 από τους γοφούς.

Τώρα, η ζωή μου είναι πολύ καλύτερη! Κατάφερα να κάνω μια 4ωρη πεζοπορία στην Πάρνηθα, πράγμα που δεν θα είχα τολμήσει πριν το πρόγραμμα. Έχω βάλει ρούχα που είχα να βάλω δυο χρόνια. Χορεύω καλύτερα το tango που αγαπώ, και αισθάνομαι πιο γυμνασμένη και δυνατή από ποτέ. Γι αυτό και συνεχίζω ακάθεκτη. Ο ΔΜΣ μου έπεσε από το 29,5 στο 27!

Η αυτοεκτίμησή μου και η αυτοπεποίθησή μου ανέβηκαν όπως ήταν φυσικό! Έκανα καινούριους φίλους και δε νιώθω πια μόνη μου στο μεγάλο αγώνα του αδυνατίσματος. Το σημαντικό ήταν ότι ο Πάρης ήταν παρών σε όλο το πρόγραμμα και με βοήθησε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι, πράγμα που δεν έχει κάνει πουθενά κανένας διαιτολόγος και κανένας γυμναστής. Νιώθω ότι έχω αποκτήσει έναν πολύ καλό φίλο που δε θα με εγκαταλείψει μόλις τελειώσει το πρόγραμμα όπως κάνουν οι άλλοι.”

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FITIN30′ ΕΔΩ

Like-Comment-Share